Tiden går fort!

Ja herre jisses. Insåg att det har gått länge sen jag skrev ett ord på bloggen och just nu behöver jag skriva av mig lite. Det har ju hänt grejer!

Först och främst har Kalmar Ironman ändrats till Zurich Ironman. Detta pga en bröllopsinbjudan som kom under våren. Så direkt började jag kolla på alternativ. Zurich var då öppen så det blev att ändra starten. Helt sjukt egentligen. Uppgraderar från ett tuff tävling till något ännu värre. Kommer bli fostrande.Mer om denna tävling fram igenom.

Mars, April och Maj har varit de där goa månaderna med mkt mängdträning och nu blir att skifta lite fokus för att kunna prestera på alla småtävlingar och de stora målen!

Fika i Kvibille under genralrepet.
Först fokuset rent tävlingsmässigt är Vätternrundan som går av stapeln om  2 veckor.

Hela våren har Rooster Club Varberg legat i hårdträning och det har gett resultat. För vi som har SUB8 som mål betyder det en lite mindre grupp men rejält starkare grupp. I veckan som har varit körde vi generalrepetition. 19 mil i hög fart och med ett snitt som räcker gott och väl till Vätternrundan. Nu ska vi ha tur med väder och vind också. Vill helst inte ha samma vindar som förra året. Vi kommer dessutom starta på Lördag förmiddag vilket kommer ge ytterligare en extra fördel.

Det har blivit en del cykeltävlingar som uppbyggnad med Hallandsloppet, Jubileumsloppet och Västkusten Runt. Helt klart en viktig del för att bygga upp styrkan som krävs i benen.

Roster Club Varberg goes Jubileumsloppet
Idag genomförde vi ett gott distanspass på 125km med Rooster Club. Snacka om gött väder. Nu är planen att köra på någorlunda nästa vecka för att slå av ganska rejält sista veckan för Vätternrundan. 300km är långt och då måste kroppen utvilad och laddad!!
Nöjd Andreas :-)

Uppdateringar kommer följa!





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Norrland och Mockträsktempot

Viva La France - Del 2

Rejs report Ironman Nice