2012...

Var ett tag sedan jag skrev... behövt fundera lite över nästa års mål.

***************
Göteborgsvarvet, fick chansen att åter igen springa för Team Taxi Göteborg. Träningen innan och sluttiden på tävlingen bidrar i sin tur med pengar till Hjärt och Lungfonden. Är inte året primära mål utan mest en kul grej. Men framförallt kul att göra det för en god sak!
http://www.taxigoteborg.se/Sv/Nyheter__press__evenemang

***************
Vätternrundan, SUB8! Årets definitivt tunga mål. Under 8h runt Vättern. Mycket som skall klaffa  men framförallt mycket träning! Skall snitta ca 38 km/h på 300km. I skrivande stund är vi totalt 42st som satsar på SUB8. Laget kommer köra i ett emhetligt cykelställ, förra årets ställ var mycket snyggt! Totalt är vi 70st som startar för team Hans Anders Bygg AB/Cykelmagneten och det är en väldig blandning av människor från Varberg, Falkenberg, Slöinge och Skåne.

I anknytning till detta så var det i lördags en Vätternrundaträff nere i Falkenberg. Vi samlades på cykelmagneten där det först bjöds på lite fralla och kaffe. Efter detta blev det en härlig cykelrunda i det sköna vädret. Totalt var vi drygt 25st som trampade runt i behagligt tempo runt 30-35 km/h.
Totalt blev det ca 110km. Kändes lite lyxigt med en sådan långrunda i slutet på september.

***************
Som utlovat! Film från årets Kalmar triatlon:
http://www.youtube.com/watch?v=u99QHXSbRI0

Ta hand om er!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Norrland och Mockträsktempot

Viva La France - Del 2

Rejs report Ironman Nice