En buffe av....

Vi kallar det BTD, Big Training Day. På en dag skall alla grenarna i Triathlon avverkas. Timmarna är viktigare än farten. För många av oss är det fortfarande bunkra timmar som gäller då det är ett antal månader kvar till starten av säsongen. Lördagen skulle bli en buffe av Endorfiner. Sällan känner man sig så stark som en efter en heldag av träning.

Kl 0900 samlades ett gott gäng triatleter (Ironmans och blivande ironmans) från Rooster Club Varberg nere i Falkenberg. Vi hade bokat två banor. Dagen till ära var det ett stabilt pass med fokus på distans och tröskel som undertecknad var pappa till. Som grädde på moset hade jag lyckats räkna fel på 600m när jag skrev passet. Skyller på småbarnshjärnan :-)




En 50 meters bassäng och starka simmare jämte sig är alltid fostrande och berikande. MEN! Det är alltid kul att jaga och bli jagad i banan och avslutet med att knö ihop oss på en bana och kriga tillsammans gav lite känsla inför sommarens tävlingar.





Direkt efter vankades det en vacker löpning längs med Ätran i ett gråmulet Falkenberg. Vi hade turen att slippa regnet. De första kilometerna så kittlade det lite gött i vaderna efter simningen.

Lätta steg Foto: Mia Olsson

Det fina med att simma på klitterbadet är ju att Strandbaden ligger precis jämte. Vi smet förbi efter löpningen och kollade vad de tog för en lunch. Till priset av 130 kr och en lunchbuffe var det inte mycket att tveka på! Kan starkt rekommenderas!

Glada gänget! Foto: Mia Olsson

Schött!!

Strandbaden levererar!

En goo lunch och lite halvjästa tog vi oss hemåt. Solen sken och vinden var kall. Hem och hämta hojen och sedan samling på Träslövs Kyrka. Turen bar söderut med vinden i ryggen. När vi vände inåt mot Långås gjorde vinden sig påmind. Sista biten var det vinden rakt i ansiktet som sig bör på västkusten. Men vad spelar det för roll med blå himmel och sol!?






Totalt det blev det dryga 5 timmars träning och plus på kontot! Det gillar vi. Stort tack alla glada för en grym lördag!

/Asken

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Norrland och Mockträsktempot

Viva La France - Del 2

Rejs report Ironman Nice