5 dgr kvar...

Men herregud! känns som att jag mer eller mindre lägger hälften av tankeverksamheten på Kalmar Triatlon just nu. Tankar kring strategin i loppet, hastighet att hålla, vad skall jag äta? Vad blir vädret? Hur verkar kroppen?

Tyvärr har det sistnämnda gjort sig tråkigt påmind. Min vänstra vad har helt plötsligt börja krångla. Det får ju inte hända, inte nu! Känslan i vaden är stelhet längs med vaden och hälsenan. Försöker bota den med egen massage och även inbokad massagetid hos en "riktig" massör nu i veckan. Har blivit bättre bara sen igår så "peppa, peppa..."

Har börjat se över packning som skall med till tävlingen och det är en hel del:
cykel, hjälm, våtdräkt, öronproppar, sockar, tri-kläder, simmössa, simglasögon, cykelhandskar, buff, solglasögon, cykelskor mm... gäller verkligen att jag har koll när det är dags på lördag.

Jag har fått en del frågor på distanserna för Kalmar Triatlon. De är densamma som en "IronMan" dvs:
- 3860 m simning
- 180,2 km cykling
- 42 195 m löpning

Anledning till att tävlingen inte får kallas för en  Iron man är namnrättigheter och därför är det försvenskat till Järnmannen. Dock ser det ut som att Kalmar kan få arrangera en riktig IronMan tävling nästa år, se http://www.kalmartri.com/

Var även ute en sista längre sväng med cykeln igår med Henrik. Helt grymt väder och vindstilla. Blev en tur ner mot Falkenberg på lagom kuperade vägar och sedan hem längs kustvägen. Totalsträckan slutade på 79 km. En lätt euforisk känsla stundtals att köra på nyasfalterade vägar!


Henrik aka Contador!

Att nöta asfalt på ensamma vägar...

Kommentarer

  1. Skönt att höra att även de mest rutinerade kan bli lite nervösa :) Stort lycka till ! Detta kommer du fixa med kanon-tid !!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Norrland och Mockträsktempot

Viva La France - Del 2

Rejs report Ironman Nice