Dags att packa väskan och dra vidare...

Tidigt lördagmorgon drar jag vidare neråt Europa. Närmare bestämt Tyskland och Hamburg för deltagande i Vattenfall cyclassics. Körde loppet för första gången förra året och det var riktigt sköj!

Loppet (som är en del av UCI Worldtour) rör sig runtom Hamburg men även inne i stadskärnan. Det fina är att samtliga vägar är helt avstängda för trafik så man kan fläska på rätt bra utan att behöva oroa sig för mötande trafik. Vi glada amatörer kör på förmiddagen medans eliten kör lite senare under dagen. Förra året vann Tyler Farrar. 

Det är en mäktig känsla att rulla in bland alla små byar där man gått man ur huse för att heja fram folket. Det skriks, jublas, viftas flaggor och kobjällror!

Vattenfall Fan-tshirt tillägnad min pappa!

Eftersom det är min kära arbetsgivare som sponsrar loppet kommer jag köra i Vattenfalls färger och starta i en speciell grupp med Vattenfallare. Vi kommer att vara 3 minibussar från jobbet som rullar ner. Fyllda med 17 personer och lika många cyklar.

Har börjar träna lite lätt denna veckan sedan Järnmannen. Kroppen har känts bra så detta loppet skall nog inte vara ett bekymmer (peppa, peppa)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Norrland och Mockträsktempot

Viva La France - Del 2

Rejs report Ironman Nice